Uspjeh se uči 2019

Čakre - naš putokaz života - DanCast - 81

February 26, 2019
Što su čakre?
 
To znamo - energetski centri ili vrtlozi u našem tijelu kroz koje energija ulazi u sva naša tijela. Imamo 7 glavnih plus neke malo manje poznate čakre.
 
No znamo li kako se služiti njima? Kako njihovu energiju iskoristiti maksimalno ili kroz analizu sadašnjeg rada definirati stanja pa tako i ono na čemu trebamo raditi - to je ono što pokrivamo u ovoj emisiji ali i u sljedećim specijaliziranim emisijama koje vam slijede.
 
Naravno, u skladu s mojom najavom, a i o tome više poslušajte u emisiji ili u našem najnovijem newsletteru, evo prvi zadatci:
  1. Ako još niste, upoznajte se sa pozicijama čakri na tijelu na slici ispod - ( Pro Savjet - brojimo od dolje prema gore. Tako je prva čakra dolje, a 7 na vrhu glave)
  2. Pogledajte u svoju prošlost i napišite nekoliko svojih problema na papir s kojima (ste) se često mučili ili se mučite.
    Možete li u ovom trenutku smjestiti svoje probleme po kategoriji u domenu neke čakre? Kratko samo odgovorite potvrdno ili negativno u komentaru. U redu je i ako ne znate - oba odgovora su jednako vrijedna -  tu smo baš zbog toga da učimo.
  3. Ako niste, prijavite se OVDJE na našu mailing listu za dodatne besplatne lekcije i najave besplatnih tretmana

Do iduće emisije, primite lijepe pozdrave

 

Danijel